Wednesday, December 27, 2006

Zafran Berdiri...

Aku lupa yg aku promised utk update gambar zafran berdiri kan...
aku malas nak update kat fotopages...lambat beno nak upload nye...
sehingga ari ni (27/12/2006)...zafran pandai berdiri tapi tak pandai nak duduk sendiri...aku selalu ckp dia cam kucing...pandai panjat pokok tapi tak pandai nak turun sendiri...

ni belon yg clown bg masa p Ampang putri buat follow up

laksamana bentan or prince charming???


nak gak tunjuk...pose cute dr zafran...

wahhh...i can stand on my own...

never knew that palang ni kalu gigit pon best gak...

come sing along with me...."Bob the builder...can we fix it??"

Yes we can!!! herot2 mulut tu nak sembang...

Ibu...zafran dah ngantuk ni....

3 comments:

cik_yan said...

hehe.. i used to keep track Amir's first in everything.. tp ntah ke mana ntah benda2 tu sume.. as for Arif, sejak dia duduk umah ni, sibuk jugak laa praktis jalan.. a bit late compared to Amir tho..

Siti Zaiton said...

org selalu ckp...kalu anak 1st tu semua capture...bila makin ramai...makin kurang gambarnye... kesian adiknya kan???

Ayu said...

eton how's ur back pain? dah berkurang ke?