Tuesday, April 13, 2010

Maybank Spam


Biasanya kita ni dok baca kat email jer pasal kes2 macam ni...tetiba ari ni aku dapat email suh masuk link to reactivate account aku... terus aku masuk official site maybank to check my account.. boleh jerk...sah2 ni phishing email la ni... just to be sure..aku call customer service dia.. and CONFIRM tu tipu punya email...

so pesanan penaja...

sila la berhati2... depa ni tunggu masa jer nak tipu duit kita...

2 comments:

CY4.0 said...

k eton boleh baca blog kita kan? have a look at tips that i shared here.

Anonymous said...

saya pun ada terima email mcm ni 2x..org maybank suruh ignore je email tu..