Thursday, May 6, 2010

Zafran's 4th Birthday

Ari ni baru kami celebrate birthday Abang kat school..konon nak celebrate on the 4th tapi since ari ni aku kena force leave due to EGM, kami buat ari ni la...

semalam aku buatkan kek kat dia...kali ni dia mintak kek spiderman plak.. since ari tu dia kata photo icing tu tak best..kali ni aku beli patung spidey plak..



pagi tadi kul 10am kali sampai school Zafran..the kids were having their break.. bila teacher bukak jer kotak kek tu, terus semua bising...wahhhhh!!!!spiderman...langsung teacher kuarkan wisel...gelak aku & hubby...cam police control traffic jer gayanye..

Abang seems to enjoyed himself... ni la gambar2 sekitar celebration pagi tadi...



Ni la party pack yg kami prepare for his friends..teacher allow him to give out the party pack himself..suke tu..



Ni plak gambar adik yg ikut ibu & babah pie school Abang....



Ni plak gambar adik kat umah masa tunggu ibu siap nak pie school abang...




ps: bibikku tgh keciwi mendandankan anak daraku..sbb baru aritu aku beli satu set getah & hair clip...hahahahahaha

2 comments:

rizza said...

Happy Birthday Zafran!!!

Siti Zaiton said...

thank you auntie rizza...