Tuesday, May 8, 2007

Family Day @ Desa Water Park ~ 5/5/07

5th May 2007
Aku nyibuk join reunion UUM IT batch aku...nak buat camne...crony aku masa study dulu mostly budak IT...so secara tak langsung aku termasuk dlm group tu...bila depa cakap nak buat reunion, aku dgn nyibuk nye nak join...ye la dah lama benar tak jumpa kengkawan ni...ada yg dah 9 tahun tak jumpa...sampai ada yg aku lupa nama depa...muahahaha...kpd sesapa yg aku lupa nama tu thousand apology...

dah la numpang reunion org...siap boleh numpang celebrate birthday anak aku sekali plak tu...mmg kaki sibuk aku ni...after berkira2 AJK suh aku sponsor buah...so kena la sampai awal2 sbb epal tu nak bg masa registration...

aku sampai dlm kul 9.15am...call ina...still on the way coz dia bawak Is p minum dulu...nasib baik Kak Chomb, Muneer & Yoep dah sampai...punya la strict budak jg tiket DWP tu...9.25 pon tak bg kami masuk lagi...nak juga2 tunggu 9.30am...ntahapahapantah...

masuk dlm breakfast was provided...macam tak ikhlas jer nasik lemak dia tu...lunch pon hampeh gak...dah la tu...makanan & minuman pagi yg tak habis siap boleh bawak balik kitchen tu...mana buleh...kitaorang dah bayar la....pakkan jer tak leh bawak makanan sendiri...aku rasa aku masak lagi best dari tu..muahahahahahah...masuk bakul angkat sendiri...Brp la dia caj makanan tu ekkk???

Tak kisah la pasal makan tu...coz objective utama aku ialah nak gather balik ngan kengkawan...aku ingat aku sorang jer yg jenis lupa nama org ni...ada gak 2-3 org cam aku...nasib baik kami dok merisik cover2...so at last buleh ingat balik la nama semua org...

It was a fun day...jumpa old fren...sembang2...bawak my son mandi...he really enjoys the slides tapi dia takut air bila aku letak dia dlm float...hishh...penakut tul anak aku ni...siap melalak tu... buat malu aku jerk...& my son celebrate birthday sekali ngan anak Didi & anak Adik...

Dan before aku blah...we manage to take the group photo...tu yg mahal tu...
ni link to gambar2 yg Yoep tangkap...

http://new.photos.yahoo.com/sepaiderrmen/album/576460762400476881

Ni plak gambar2 yg Ariff tangkap...
Telematch Org Dewasa...
Hubby Ayu yg terrer baling belon... tapi depa main 2 org jer...


Anak aku yg ye-ye-o pakai swimming trunk tapi takut air...

Telematch utk anak2...
Birthday Bash for 3..

Kek Zafran

kek Iman..anak Didi



Group Photo...
meriah betul...penuh gambar sbb skang most dah ada handbag 2-3 biji sorang...

2 comments:

Laili - MamaAmpang said...

Eton...mmg sah2 lah Muhammad & Zafran boleh jadi good buddy. Swimming trunk pun sama siut!!! Hahaha... :)

Siti Zaiton said...

tergelak besor aku laili...sah ko pon beli kat mom's care...aku dah beli yg baru kat JJ..yg cam diver suit tu...