Tuesday, February 24, 2009

BOSAN!!!!!!

nak kata monday blues...ari ni dah hari senin....

aku giler bosan...aku rasa lambatnya masa berlalu...

this morning was a productive one...since ada meeting...otak aku berjalan la...

Petang ni...aku giler bosan...baca article pun tak masuk satu apapun...giler tak tune kepala aku ni...

Aku perasan setiap kali aku preggy aku mesti camni...malas...bosan...dan apa2 yg sewaktu dengannya.. i'm dragging my foot to the office... especially kalu hari2 yg ada KT kat opis.. warghhhhhhhhh.... sepatutnya 2-3 hari ni aku happy sebab most of my team takde kena p oversea assignment, tapi aku still bosan... my sparing partner takde kut...muahahahaha...

esok nak kena pie conference...2 hari...warghhh...dah la tu...p kena pay attention plak tu...sbb balik nanti kena brief the team on the conference...lalalalalalala...mampus la...dah la ngan diabetic ni aku takleh makan gula2...camne la aku nak control ngantuk nanti yer???nampaknya karang kena singgah 7E cari gula2 yg sugar free???is there such a thing???muahahahahaha

2 comments:

fauzi-maya said...

ade ke sweets tanpa gule?kkekeke...

Siti Zaiton said...

ada....but harga dia mahal skit..tu yg musykil tu...patutnya takde gula harga lagi murah sbb kos dah kurang...heheheheh