Saturday, March 13, 2010

Zahra dah Ngensot..

9/3/2010.. first time adik ngensot... with some motivation, at last dia ngensot gak...

motivation?? bila ibu sibuk dok buat filing bil2 yg dah dibayar, tetiba dia dgn penuh semangat..dgn mulut yg muncung2 ngensot nak amik bil2 yg bertaburan atas katil tu...wahhhh..tu la 1st time aku tgk dia ngensot lebih dari satu hun...

kelmarin plak, beria dia ngensot nak amik gelang kat tangan aku...wahhhh... anak aku ni cam Himawari adik si Shin Chan tu ker??pantang tgk barang kemas..hahahahah...sah2 tu bukan perangai yg dapat dari aku coz aku ni barely wear any jewelry...heheheh..

Ni la video adik ngensot...siap ada background music..hahhahaha...skang ni kena watch out skit..kan silap ari bulan, abih buku abang kena koyak ngan adik..

video

No comments: