Wednesday, January 27, 2010

Hari ni aku training...

1st time kena pie training semasa masih dlm session pumping...

huhuhu...semalam masa dapat instruction yg tetiba aku kena pie training ari ni, aku mula gelabah...mana la aku nak pie lepak pump susu ni??? dulu masa Zafran aku pakai Avent ISIS manual pump...so takde masalah.. tapi kali ni pakai spectra3...jenuh aku SOS kengkawan tanya kat mana nak lepak pump susu...

tadi aku telah berjaya la mengepam sambil mendengar ceramah kat surau...siap bawah multiple point sendiri kot la takde suis extra...sebab kat surau tu depa ada tambah kipas berdiri so mmg ada power outlet la..

baru semalam aku reschedule pumping sessionku...tetiba hari ni lari lagi schedule tu.. ye la..masa training nak lari pie pump camne??jarak lab ngan surau bukannya sekangkang kera...kang miss plak syllibus ku...kang aku plak yg bangang tak tau nak run report dikendian hari..huhuhu...

sib baik pagi tadi before pie training centre aku dah pump dulu sekali...kasi kosong dulu..so walaupun sehingga tgh hari ni aku baru sekali pump, supply ku masih maintain la...cuma hopefully esok takde la kacau supply balik...

5 comments:

Anonymous said...

training kat TMTC ke? plug ada. klau saya training kat TMTC, saya akan pump tea break, lunch hour & tea break (ptg) @ sblm balik rmh skali lg. normally kan training habis awal..

Siti Zaiton said...

yap..kat TMTC..
leceh skit kalu nak pump 3 kali since the lab kat blok R..nun jauh dihadapan..and the training is on the new system yg mana tak boleh nak miss ilmunya..kang ada yg tak leh download report dikendian hari..hehehehe
but i still manage to have enuf stock since i dah pump earlier at home before i left for training..i've managed to pump during lunch hour & yg petang buat kat umah since balik awal..kul 4 dah abis kelas..

CY4.0 said...

k Eton,
sila bagi alamat + no fon.. hantar kat azelina AT gmail DOT com :)

maya amir said...

mencabar akal tu! maya penah pump dlm toilet waktu gi seminar kat hoetl full day..terpaksa gak sbb tadek tempat lain & time very2 limited..huhu.tawakal jeklaa mase tu!

Siti Zaiton said...

maya..
kalu pump manual boleh la gagah kot celah2 mana..ni pump electric nak kena cari power outlet..huhuhu