Monday, January 18, 2010

Lucky Draw by CY4.0 : Kurus Cara Sihat (16/1 - 24/1)

Aku pun tak tau kenapa skang ni aku suke betul nak dapat hadiah..so aku dgn penuh sukerela join luck draw yg telah dianjurkan oleh kawanku ini...

Dengan penuh takzim aku mengumumkan bahwa"

"Dengan ini, aku nak join Lucky Draw by CY4.0 : Kurus Cara Sihat yang CY4.0 buat kat blog dia.

Tak payah create slogan. Tak payah perah otak nak buat karangan. Tak payah jadi follower pun.

Simple & easy mcm alif ba ta kaedahnya.."


Syarat2 penyertaan adalah:
  • Lucky draw ini bermula dari 16/01/2010 sampai 12 midnite 24/01/2010.

  • Terbuka kpd blogger yg beralamat di Malaysia sahaja

  • Pemenang akan ditentukan oleh random.org. Kalau rajin, mungkin anak2 teruna saya akan buat cabutan.

  • Pastikan sebarang link yang terkandung dalam kandungan entry adalah betul.

  • First 3 lucky bloggers akan dapat 2 keping Detox Slimming Patch manakala 4 org lagi akan dapat 1 keping Detox Slimming Patch.

  • Keputusan adalah muktamad kaedahnya.

aku suke...suke...suke...

2 comments:

CY4.0 said...

k eton dear,
thanks sbb sudi join ;)

Siti Zaiton said...

sesama....